BruktbilBeta

Informasjonskapsler

1. Innledning

Moller Mobility Group er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger og ønsker derfor å gi deg informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler (cookies) og liknende teknologi. Dette forklarer vi nærmere i denne erklæringen.

Informasjonskapsler er filer som inneholder små mengder informasjon som lastes ned på enheten du bruker når du besøker et nettsted. Disse filene gjør oss bl.a. i stand til å gjenkjenne nettleseren din. Informasjonskapsler gir oss ikke noe direkte identifiserbar informasjon om deg, som for eksempel navn, adresse osv.

Vi bruker også andre liknende teknologier slik som [nettbøyer/pikseletiketter]. Når det vises til "informasjonskapsler" i denne erklæringen vises det også til denne typen teknologi.

2. Hvorfor vi bruker informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler og tillater også at enkelte tredjeparter vi samarbeider med benytter informasjonskapsler på våre sider for å oppnå følgende formål:

Å kunne levere og tilpasse nettsidene for deg

Vi benytter informasjonskapsler for å kunne levere og tilpasse nettsidene til deg, for eksempel ved å innhente informasjon om hvilken nettleser du bruker og hvor raskt nettet ditt er.

Analyse og utvikling av tjenestene

Vi bruker informasjonskapsler til å analysere hvor mange unike besøkende vi har og om nettstedet vårt tidligere har blitt besøkt av den samme datamaskinen, samt for å kunne vite hvordan brukerne navigerer på siden. Denne informasjonen benytter vi oss av for å kunne utvikle og forbedre tjenestene våre.

Annonsering

Vi, og tredjeparter vi samarbeider med, bruker informasjonskapsler til annonsering og for å bygge segmenter og målgrupper. Informasjonskapslene gjør at vi kan se hvilke nettsider du har besøkt før du besøkte våre nettsider og om du har sett eller klikket på en bestemt annonse tidligere. På bakgrunn av blant annet denne informasjonen kan vi bestemme hvilke annonser som skal vises når du besøker våre sider.]

3. Hvordan håndtere informasjonskapsler

Du kan finne en oversikt over de informasjonskapslene som har blitt lagret i innstillingene for nettleseren din og slette uønskede informasjonskapsler derfra. Her kan du normalt også angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. Nettleseren din lagrer vanligvis informasjonskapsler i en bestemt mappe på harddisken din også, der du kan undersøke innholdet nærmere.

NB: Hvis du deaktiverer informasjonskapsler kan det forhindre at nettstedet vårt fungerer som det skal.

4. Hvordan kan jeg begrense informasjonen som går til annonsører

Hvis du ønsker å begrense informasjonen som går til annonsører kan du laste ned en utmeldings-informasjonskapsel (”opt-out cookie”) fra ulike annonseringsaktører eller bruke egne løsninger for dette som for eksempel youronlinechoices.com. Dette må gjøres for hver enhet og for hver nettleser.

5. Kontakt:

Har du spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, ta gjerne kontakt med oss på kundesenteret ([email protected]) hos importøren.

6. Oversikt over informasjonskapsler

GOOGLE ANALYTICS

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å hente inn informasjon anonymt om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk osv. Hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis.

Google kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Googles vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google besitter.

Det er mulig å reservere deg mot Google Analytics.

Informasjonskapsler:

_ga

Brukes for å skille brukere fra hverandre.

_gid

Brukes for å skille brukere fra hverandre.

_gat

Brukes for å begrense antall forespørsler.

Les mer på hjemmesiden til Google Analytics

HOTJAR

Hotjar brukes for å analysere brukeradferd slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen.

Informasjonskapsler:

_hjClosedSurveyInvites

Brukes for å hindre at en bruker får spørsmål om delta i den samme spørreundersøkelsen flere ganger.

_hjDonePolls

Hindrer at samme avstemming (poll) vises flere ganger.

_hjMinimizedPolls

Gjør at en avstemming (poll) fortsetter å være minimert vis brukeren minimerer den.

_hjDoneTestersWidgets

Denne informasjonskapselen gjør at en bruker kun en gang blir bedt om å sende inn informasjon for å kunne delta som brukertester.

_hjMinimizedTestersWidgets

Gjør at dialogen nevnt over fortsetter å være minimert hvis brukeren ber om det.

_hjDoneSurveys

Brukes til å angi at en bruker har fylt ut en spørreundersøkelse slik at den ikke vises igjen.

_hjIncludedInSample

Angir at brukeren er inkludert i utvalget som brukes til opptak.

_hjShownFeedbackMessage

Brukes for å angi at tilbakemeldingsbokser skal vises minimert siden brukeren enten tidligere har gitt en tilbakemelding eller har valgt å minimere boksen selv.

Les mer på hjemmesiden til Hotjar

FACEBOOK PIXEL

Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

TAWK.TO CHAT

Vår online chat funksjon som også følger dine bevegelser på sajten, for at vi enklere skal kunne besvare dine produktrelaterte spørsmål. Vi kan på denne måten se hvor du er på siden og om du eventuelt er i en chat med oss.

BetaTjenesten er en betaversjon som vil si at den er under utvikling, derfor vil noe av funksjonaliteten være begrenset.